Щось готується? Бойовики підігнали танки на заборонену територію

На забороненій Мінськими домовленостями території бойовики розмістили військове озброєння. Це - зенітні ракетні комплекси, танки та міномети, повідомляє прес-центр ООС у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"4 грудня міні-апарат БПЛА СММ ОБСЄ у непідконтрольному урядові України районі на заході від Луганська зафіксував озброєння, розміщене з порушенням ліній відведення. Зокрема, це: один міномет (2Б-11 "Сани", 120 мм) біля Довгого, один танк (T-64) поблизу Хорошого і 5 танків (чотири T-72 і один, ймовірно, T-72) поруч із Новоселівкою.

Наступного дня міні-БПЛА СММ виявив один зенітний ракетний комплекс (9K33) біля села Заїченко північно-східніше від Маріуполя, у зоні, де розміщення важкого озброєння і військової техніки заборонене згідно з пунктом 5 Меморандуму від 19 вересня 2014-го", - йдеться у повідомленні.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...