Ядерна загроза для світу: Дослідники знайшли в Північній Кореї секретну ракетну базу

Дослідники виявили ще одну секретну базу балістичних ракет у Північній Кореї, пише The Hill, посилаючись на звіт проекту Beyond Parallel, повідомляють Патріоти України.

Так, база є одним з 20 північнокорейських ракетних об'єктів, про існування яких Пхеньян офіційно не оголошував. Згідно зі звітом, базу ймовірно не зачіпають переговори щодо денукліаризації між США та КНДР. Об'єкт, як повідомляється, виступає штабом ракетної бригади стратегічних сил.

Раніше експерти Центру стратегічних і міжнародних досліджень виявили в Північній Кореї щонайменше 13 ракетних баз, існування яких Пхеньян не розкривав, де КНДР може приховувати ракети, здатні нести ядерний заряд.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...