Щось готується? Навальний привітав росіян з Новим роком як президент (відео)

Розпочалось звернення російського опозиціонера з урочистої музики. Олексій Навальний навіть стояв на фоні Кремля, щоправда, намальованого.

Скріншот

Російський опозиціонер Олексій Навальний записав новорічне привітання у стилі звернення президента Росії. Відповідне відео політик оприлюднив на YouTube, повідомляють Патріоти України.

"У традиції новорічного звернення треба б сказати, що це був непростий рік для всієї РФ. В наступному році нам знову доведеться затягнути паски. Але чесно зізнаюся: якщо ви ще самі не помітили, Кремль за моєю спиною поки намальований, не справжній, тому за всю Росію говорити не буду", – зазначив Олексій Навальний.

За словами політика, 2017 рік він провів чудово, бо об'їхав усю країну та познайомився з багатьма людьми, а також спільно зі своєї командою реалізував кілька проектів.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...