Щось готується? Путін відправив у Донецьк своїх сищиків

У ніч на 2 вересня до окупованого Донецька за дорученням президента РФ Володимира Путіна прибула група російських "фахівців". Про це пише "Росбалт" із посиланням на своє джерело в одному з силових відомств терористичної організації "ДНР", повідомляють Патріоти України.

"Перед прибулими поставлене завдання - знайти вбивць голови "ДНР" Олександра Захарченка", - йдеться в матеріалі. "Вчора вночі приїхала група від Путіна. Серйозні хлопці. Російський президент сказав: знайти і покарати", - заявило джерело.

На його думку, в смерті винна охорона Захарченка. "Ця смерть - некомпетентність повна", - обурюється він. Джерело повідомило також, що підозрювані, яких затримали раніше, вже відпущені.

"Реальних виконавців так і не затримали. Експерти стверджують, що на ту "закладку" пішло б не менше півгодини. Тому ті, кого затримали, причетні до неї бути не могли - сказав він.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...