Щось готується? Росія хоче оновити умови застосування ядерної зброї

Комітет Ради Федерації федеральних зборів РФ рекомендував Раді безпеки оновити основи політики в галузі ядерної зброї, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Радбезу Росії і його міжвідомчої комісії з військової безпеки - опрацювати питання про нову редакцію "Основ політики Російської Федерації в галузі ядерного стримування", - йдеться в рекомендаціях комітету.

Як зазначив голова комітету Віктор Бондарєв, наразі пріоритетним завданням розвитку армії і флоту є вдосконалення бойової підготовки військ з урахуванням досвіду проведення контртерористичної операції в Сирії.

Учасники зустрічі також запропонували розробити проект "Національної військової стратегії РФ". Міністерству оборони рекомендовано підготувати поправки в чинне законодавство, що стосуються організації цивільної та територіальної оборони, а також забезпечення режиму воєнного стану регіональних центрів управління, територіальних відділень федеральних органів виконавчої влади, органів влади суб'єктів РФ "в періоди безпосередньої загрози агресії, різкого загострення обстановки і у військовий час".

Нагадаємо, у жовтні президент Росії Володимир Путін пригрозив США "дзеркальною відповіддю", якщо Сполучені Штати розпочнуть поставку своїх ракет до Європи.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...