Щось готується? Росія перекидає на Донбас новітнє озброєння

Росія тримає фейкові республіки "ЛДНР" на відстані і використовує як полігон для випробування своїх нових боєприпасів, техніки та озброєння. Про це заявив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, повідомляють Патріоти України.

"Доказів цьому - тисячі. Останнє випробування нової реактивної системи, реактивного снаряда, якого у нас немає на озброєнні", – говорить офіцер.

Як повідомляє український військовий, за останніми даними, зараз до лінії розмежування росіяни підвезли багато нової і важкої техніки. "Як нам повідомляють, це - для проведення навчань. Та й на наступ це не схоже. Але все одно нам потрібно готуватися - тому що під виглядом цих навчань ворог може займати вигідні для можливого наступу позиції", - розповів боєць ЗСУ.

Офіцер підкреслює, що в умовах гібридної війни Росія може приймати неадекватні рішення, але ЗСУ готові завдати удар у відповідь. "Чим більше вони сюди техніки сюди пришлють, тим більше ми її спалимо", – заявив він.

Джерело: Обозреватель

"Свиня" від Байдена: У Путіна дуже бояться перемоги Гарріс на президентських перегонах у США - WP

субота, 27 липень 2024, 9:32

Всі сподівання кремлівського фюрера на більш-менш благополучне для себе завершення війни пов'язане з перемогою Трампа. Хоча більшість аналітиків наразі не розділяють ентузіазм Путіна щодо кон'юнктурщика Дональда Фредовича. Кремль та його прихильники вв...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...