Щось готується? Сурков і Бородай екстрено скликали в Москві ватажків "ЛДНР" (фото)

Помічник президента Росії Владислав Сурков і один із екс-ватажків "ДНР" Олександр Бородай скликали в Москві так звану Раду донбаських командирів-добровольців, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На ній вони обговорюють подальший план дій на сході України. "У розпал виборчих перегонів від Києва можна чекати чого завгодно. У разі, якщо ситуація вимагає цього, ми мобілізуємо добровольчий рух в найкоротші терміни", — пригрозив під час свого виступу Бородай.

"Зрозуміло, що рано чи пізно нам доведеться доводити почату справу до кінця. Україна в будь-який момент може піти на будь-які кроки, в тому числі, і на "велику війну". І наше завдання підтримувати мобілізаційний ресурс. Зараз необхідності в потоці добровольців на Донбасі немає, але вона може виникнути в будь-який момент, і нам треба бути готовим до цього. Особисто я впевнений, що все одно доведеться до кінця вирішувати питання військовим шляхом. Fле це не означає, що у нас немає "мирних" проблем", — додав одіозний терорист.

Що стосується Суркова, то він, за інформацією Telegram-каналу Kotsnews, пояснив, що прийшов на "зліт" терористів, щоб слухати і допомагати у вирішенні тих проблем, де в силах допомогти, зокрема, соціальних.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...