Щось у Кремлі здохло: З Донбасу долинають гарні новини

Ситуація залишається стабільною та цілком контрольованою українськими підрозділами. Втрат у лавах Збройних сил України немає.

Українські військові. Фото: ЕРА.

Російські окупаційні війська з початку доби, 8 грудня, не провели жодного обстрілу по позиціях ООС. Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

«З початку поточної доби, станом на 12.00, в районі проведення операції Об’єднаних сил жодного ворожого обстрілу поки що не зафіксовано. Ситуація залишається стабільною та цілком контрольованою українськими підрозділами. Втрат у лавах Збройних сил України немає», - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що загалом упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська порушили режим перемир’я 13 разів, у чотирьох випадках військовослужбовці ЗСУ відкривали вогонь у відповідь. За словами речника, внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще один в ході бойових дій зазнав поранення. Його стан здоров’я задовільний, наразі він отримує медичну допомогу у військовому госпіталі, додав Мотузяник.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...