Щось задумали? Бойко і Медведчук у Москві зустрілися з Медведєвим (фото)

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв проводить у Москві зустріч з кандидатом в президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком. Про це 22 березня пише російський ТАСС, повідомляють Патріоти України.

У зустрічі також бере участь голова правління "Газпрому" Олексій Міллер. Медведєв заявив, що у зв'язку з "глибокою кризою" двосторонніх стосунків між Україною і Росією було потрібно провести таку зустріч.

"У нас дійсно є важлива причина попросити зустрічі з вами, тому що стосунки України і Росії вкрай важливі для нашої економіки. Сьогодні вони переживають найважчий період в своїй історії", - сказав Медведєву кандидат у президенти України Юрій Бойко.

Російський прем'єр заявив, що потрібно обговорити "газову складову, оскільки, в цьому році закінчується термін дії угод в газовій сфері, і необхідно визначитися, що робити далі".

Зустрілися політики в резиденції Медведєва в Горках. Відзначимо, що Медведчук, на відміну від інших учасників зустрічі, прийшов без краватки.

Транслюють зібрання телеканали, пов'язанні з Медведчуком, "112 Україна" і "NewsOne". Зазначимо, що російський прем'єр - кум Медведчука. Зокрема, дружина Медведєва разом з Путіним хрестили доньку Медведчука.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: