Щось задумали? Росія перекидає до Криму ще десять винищувачів

Більш як десять літаків РФ повернуть на постійну дислокацію на аеродром Бельбек, на якому закінчилася реконструкція, повідомляють Патріоти України.

"22 грудня 2018 року понад 10 винищувачів Су-27СМ і Су-30м2 винищувального полку 4-ї армії ВПС і ППО здійснять переліт з аеродрому Кримськ у Краснодарському краї на аеродром Бельбек у Республіці Крим до свого місця постійної дислокації", – йдеться у повідомленні.

Літаки повернуть до Криму у зв'язку з закінченням реконструкції аеродрому, яка почалася навесні цього року. Зокрема повідомляється, що завершено будівництво нової злітно-посадкової смуги, руліжних доріжок і місць стоянки літаків та майданчиків спеціального призначення.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...