​Шкандаль у благородному рашистському середовищі: Кандидатша у президенти Росії подає до суду на Кобзона за визначення, що вона проститутка (12+)

Майбутнє Росії під загрозою, на думку обох, через таких як її/його опонент. Добре що у них ще є Володимир Володимирович.

Непроститутка Катерина Гордон полюбляє публічно демонструвати своє нюРосійська телеведуча Катерина Гордон подала до суду на Йосипа Кобзона за «важку образу», зазначають Патріоти України.

Конфлікт між двома затятими рашистами виник після заяви Гордон про те, що придбання депутатського мандата за її даними варто до семи мільйонів рублів. У свою чергу Кобзон, коментуючи її здогадки в ефірі радіопередачі, поцікавився про вартість ночі з дівчиною.

Гордон заявила, що має намір припинити особисті образи через суд, додавши при цьому, що в позові немає нічого особистого. При цьому коментар обуреного народного артиста Росії вона розцінила як спробу нахамити у відповідь на гостре політичне питання.

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...

Не через те, що бояться терактів: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ другий рік поспіль скасовує "Безсмертний полк" до 9 травня

неділя, 28 квітень 2024, 14:30

Російська влада другий рік поспіль скасувала проведення традиційної ходи "Безсмертний полк" на 9 травня через страх виникнення надзвичайних ситуацій і прояву невдоволення населення через війну в Україні. Про це йдеться у звіті міністерства оборони Вели...