Шлях камікадзе: У Яценюка розповіли, як він намагався подати у відставку

Прес-секретар голови уряду запевняє, що він сам виніс на голосування питання своєї відставки.

Арсеній Яценюк. Фото: rian.com.ua.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк нібито сам виніс на голосування питання про висловлення недовіри діючому уряду в парламенті, але це рішення не набрало більшості голосів. Про це повідомила прес-секретар прем'єра Ольга Лаппо на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у Парламенті сам поставив питання про висловлення недовіри цьому Уряду. Це питання не набрало більшості голосів. Арсеній Яценюк вимагає затвердження Парламентом розробленої Кабінетом Міністрів програми дій Уряду України на наступний рік і політичної відповідальності Блоку Петра Порошенка та решти політичних сил, які прийшли до Парламенту за результатами виборів 2014 року.

Мова йде про країну, про мільйони українців, які вимагають змін вдержаві. Жодних пропозицій ні щодо складу Уряду, ні щодо програми дій від жодної політичної сили не надійшло. Під час звіту Уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало", - написала Лаппо.

"Брехня і популізм не є рецептами успішної України. Єдиний рецепт – це спільна відповідальність, спільні цілі та спільні цінності, чим є Угода про асоціацію з Європейським Союзом та програма реформ, запропонована Урядом і підтримана міжнародною спільнотою. Зараз усе в руках Президента України. Прем’єр-міністр України заявив, що готовий простягнути йому руку", - додала прес-секретар Яценюка.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...