"Шо, опять?": Суд, де розглядають справу Насірова, вдруге "замінували"

Наразі очікується, що в будівлі проведуть евакуацію. На вулиці неподалік стоїть пожежна машина. В будівлю суду зайшов чоловік у формі, який відмовляється від коментарів.

Роман Насіров. Фото: nkontrol.org.ua

Невідомий повідомив про замінування будівлі Солом'янського районного суду Києва, де розглядається запобіжний захід для відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насирова. Про це УП повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляють Патріоти України.

"Отримали анонімне повідомлення про замінування суду на Смірнова-Ласточкіна. Туди поїхали вибухотехніки", - сказав він.

Як відомо, раніше у понеділок Солом'янський районний суд Києва відмовив захисту Насірова щодо проведення судово-медичної експертизи 6 березня.

6 березня громадські активісти пікетують будівлю суду в Києві, побоюючись, що відсторонений глава Державної фіскальної служби, звинувачений у зловживанні службовим становищем та нанесенні збитків державі в розмірі 2 млрд грн, може втекти.

4 березня також з'являлася інформація що будівля суду, де мало розглядатися обрання запобіжного заходу для Насірова, замінована.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...