Шокуюча правда: "Врадіївський поліцейський" стріляв по закутому в кайданки

Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв з травматичного пістолету.

Ілюстрація: ЖЖ

Троє поліцейських, що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка у Кривому Озері затримані, вирішується питання щодо запобіжного заходу. Про це пише у четвер генеральний прокурор Юрій Луценко на свої сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він нагадує, що ще співробітників поліції затримали ще в середу."Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету. Сьогодні - суд з питання арешту", – повідомив Луценко.

Як відомо, у ніч на середу в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області співробітники місцевого відділу поліції на смерть забили молодого чоловіка.

Загиблого звали Олександр Цукерман, йому був 31 рік. За словами сусідів, родина була цілком благополучною, жила в достатку. Сам Цукерман також характеризувався позитивно.

Біля будинку загиблого зібралося близько 200 обурених місцевих жителів. Мешканці не давали Виникла загроза самосуду над підозрюваними у вбивстві.

Поліція Миколаївської області оприлюднила зовсім іншу версію подій. Там стверджують, що поліцейські намагались вгамувати порушника, але останній чинив опір.

Розпочато кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч.3 ст.365 КК України "Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зазначалося, що співробітники поліції, відносно яких призначено перевірку, відсторонені від виконання службових обов’язків. Події вже встигли охрестити "другою Врадіївкою".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...