Шокуючий злочин: Поліція озвучила версію розстрілу бізнесмена у Києві

Наразі відбуваються першочергові заходи розслідування.

На місці події. Фото: ЗМІЗа попередніми версіями поліції, бізнесмена, автомобіль якого вчора, 8 березня, розстріляли в центрі Києва, могли вбити через його професійну діяльність, повідомляють Патріоти України.

"За попередніми версіями, це професійна діяльність. Аналізуючи всю попередню інформацію, яка буде зібрана, будуть відпрацьовувати нові версії", - повідомив глава ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі "112 Україна".

Він сказав, що наразі відбуваються першочергові заходи розслідування. "Першочергові заходи проводяться. Є декілька свідків. Є низка записів камер зовнішнього спостереження, вони ще аналізуються", - заявив Крищенко.

Глава Нацполіції не назвав ім'я постраждалого. Додав, що "це бізнесмен, мешканець Києва. Більше нічого не можу сказати". Крищенко повідомив, що дітям надали медичну допомогу, дівчина перебуває уже дома, хлопчику зробили операцію, наразі він у медзакладі.

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...