Шила в мішку не сховаєш: Волонтер повідомив про масштабні втрати бойовиків

Ще 23 липня в результаті артнальоту терористи втратили три або чотири 120-мм міномети разом з їх обслугою, гаубицю 122-мм Д-30 і чотири вантажівки "Урал", а також 7 бойовиків відправлено на той світ.

Терористи зазнали втрат. Ілюстрація: Politinfo.В окупованому селищі Озерянівка, що на околиці Горлівки, знищені кілька мінометних розрахунків бойовиків разом з мінометами, гаубиця і чотири вантажівки російських окупаційних військ. Про це у Fаcebook повідомив військовий волонтер Анатолій Токарєв з посиланням на власні джерела у "військовій комендатурі" окупованої Горлівки, передають Патріоти України.

Він зазначив, що подія сталася ще 23 липня.

"В районі села Озерянівка невстановлена великокаліберна артилерія завдала удару по скупченню російських "командировочних"разом з бойовою технікою", - цитує дописувач джерело.

Токарєв зазначає, що наразі російське командування намагається приховати втрати, яких зазнали окупанти в результаті артнальоту.

"Але, як то кажуть, шила в мішку не сховаєш. Деяка інформація вже гуляє містом. За попередніми даними, прийшли в повну непридатність три або чотири 120-мм міномета разом з їх обслугою, гаубиця 122-мм Д-30 і чотири вантажівки "Урал",- повідомляє дописувач.

Також за його даними, до моргу однієї з місцевих лікарень привезли сім тіл, що не пережили наліт.

"Але, схоже, це не остаточна цифра", - зазначає Токарєв.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...