"Сірі кардинали" Білого дому: У США назвали найвливовіших радників Трампа (відео)

Президент США приймає важливі державні рішення з урахуванням думки своєї дочки Іванки та її чоловіка Джареда Кушнера.

Джаред Кушнер, Іванка Трамп і Дональд Трамп. Фото: Elle.

Президент США Дональд Трамп приймає важливі державні рішення з урахуванням думки своєї дочки Іванки та її чоловіка Джареда Кушнера. Обидва є головними людьми в Білому домі. Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт, передають Патріоти України.

Так, відповідаючи на питання, хто з оточення Трампа має на нього найбільший вплив, він сказав: "Напевно, це найголовніші люди в Білому домі. Вони ходять на всі його зустрічі".

Смарт зазначив, що знакову зустріч президента США з головою КНР Сі Цзян Піном організував зять Трампа. Кушнер - досвідчений бізнесмен, але ніколи не працював на свого тестя, зазначив політолог.

Після того, як Трамп прийшов в Білий дім, заявив Смарт, Кушнер став найголовнішим радником для свого тестя з усіх питань зовнішньої політики Сполучених Штатів.

Політолог висловив упевненість в тому, саме завдяки Кушнеру і Іванці в рішеннях Трампа по ряду важливих питань з'явився фактор несподіванки, який не можуть прорахувати опоненти американського президента.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...