Сюрприз для скреп: Українці підшукали Яценюку роботу в Росії

А що ж: талантом до словоблуддя «Андрій» Яценюк самого Пєскова переплюне. Щоб боялися і не насміхалися. Та й закордонне відрядження як-ніяк.

Арсеній Петрович Яценюк. Фото: polit.ru

Главу держави Петра Порошенка закликали призначити екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка послом до Російської Федерації, пишуть Патріоти України про повідомлення сайта Нескучные новости.

Відповідна петиція, ініціатором якої виступив Роман Котик, з'явилася на сайті президента України 13 травня. Зазначимо, що в петиції Арсеній Яценюк чомусь названий Андрієм.

"Головне те, що в Росії він, як посол України, матиме недоторканність (імунітет), водночас влада Росії його боїться, а якщо боїться, то це буде означати, що він як посол України в РФ, очевидно, має можливість домогтися в РФ корисних для України як практичних, так і правових наслідків взаємин", - йдеться в петиції.

Станом на 13:00 неділі, 15 травня, петицію підписали 35 осіб. Для того, щоб вона була розглянута президентом, необхідно зібрати 25 тисяч підписів. До кінця збору підписів залишився 91 день.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...