Скандал на росТВ: Повсталий з небуття Бородай накинувся на українського політолога з кулаками (відео)

Захищаючи "честь" Мотороли, Бородай побив В'ячеслава Ковтуна.

О. Бородай побив українського політолога В'ячеслава Ковтуна. Фото: iPress.ua.

Екс-ватажок незаконної "ради міністрів" "ДНР" Олександр Бородай зірвався під час рекламної паузи в ефірі ток-шоу "Время покажет" на "Первом канале" і за лаштунками накинувся з кулаками на українського політолога В'ячеслава Ковтуна. Про це повідомляє видання Mediadrom.info, передають Патріоти України.

Ведучий програми Артем Шейнін не уточнив, хто ж підняв руку на Ковтуна, але вибачився перед глядачами і самим політологом, але при цьому зазначив, що побиття було викликано тим "параноїдальним маренням", яке зараз торжествує в Україні.

Пізніше російський журналіст Олександр Чаленко розповів своє бачення інциденту: "У першій частині програми Ковтун погано відгукнувся про "Моторолу" - російського найманця Арсена Павлова, ватажка банди "Спарта", дискутуючи з Бородаєм, мовляв, ви всі втекли з Донецька, тому що боїтеся бути вбитими, як "Моторола".

"У перерві в гримерці до Ковтуна підійшов Бородай і, взявши Ковтуна за грудки (за краватку), інтелігентно попросив його більше себе так по-хамськи не вести. Ковтун заявив Бородая: ти спочатку побіжи до свого начальства і запитай у нього, чи можна мене чіпати ", - продовжує журналіст.

"Бородай попросив Ковтуна йому не тикати і відійшов в сторону. У цей час Ковтун побачив, що його знімає Непогодін. Почавши на нього кричати, вимагаючи не знімати, Ковтун кілька разів ударив Непогодіна. У відповідь Бородай став на захист щупленького Непогодіна, кілька разів ударив Ковтуна", - підсумував Чаленко.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...