​Скандал розростається: Людина Манафорта "здала" шефа, котрий намагався повернути до влади в Україні друзяку Януковича

"Мирний план" від Манафорта передбачає повернення Януковича та реванш колшніх регіоналів. Свідчення довіреної особи американського політтехнолога «ставлять хрест» на кар’єрі найманця Януковича та Путіна, і кидають ще більшу тінь на Дональда Трампа.

Це не я, це все він

Костянтин Килимник повідомив, що він інформував колишнього главу виборчого штабу президента США Пола Манафорта щодо подій в Україні під час президентських перегонів в США в 2016 році, зазначають Патріоти України.

Як розповів Килимник в інтерв'ю "Радіо Свобода", також йшлось про деталі "мирного плану" щодо вирішення конфлікту на Донбасі, який нібито підготував Манафорт.

За словами соратника Манафорта, зазначений план передбачає повернення до України Віктора Януковича, який разом із народним депутатом від "Опозиційного блоку" Сергієм Льовочкіним, керуватиме Донецькою і Луганською областями.

Килимник спростовує будь-які зв'язки з російською розвідкою, але повідомив, що спілкувався щодо подій в Україні з Манафортом під час виборів президента США достатньо часто.

Костянтин Килимник також додав, що востаннє бачився з Манафортом кілька тижнів тому, а сам колишній радник Дональда Трампа був із візитом в Україні в 2015 році.

Раніше відома газета The New York Times повідомила, що за тиждень до того як Майкл Флінн пішов з посади радника президента США з національної безпеки, в його офіс був доставлений пакет з пропозиціями про те, як глава Білого дому Дональд Трамп міг би зняти санкції з Росії. В цьому "мирному плані" пропонується здати Крим в оренду Росії. Посол України в США Валерій Чалий заявив, що український нардеп Андрій Артеменко не був уповноваженим представляти якісь альтернативні мирні плани від імені України.

Радикальна партія виключила Артеменка зі своїх лав та закликала здати мандат. Сам нардеп запевняє, що представники США самі до нього звернулися.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...