Скандаліст з "Опоблоку" в очікуванні зіркового часу: Саакашвілі поміняють на Вадима Рабіновича - ЗМІ

Окремі ЗМІ стверджують, що Рабінович сам ходив на Банкову і напряму домовлявся з Порошенком про майбутнє призначення на посаду голови Одещини.

Вадим Рабінович. Фото:evreiskiy.kiev.ua

Міхеїла Саакашвілі невдовзі відправлять у відставку. Про це заявляє ІНФОРМАТОР з посиланням на власні джерела в Адміністрації президента України, передають Патріоти України.

Видання запевняє, що незабаром планується звільнення нинішнього голови Одеської державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, а на його місце може бути призначений народний депутат України від “Опозиційного блоку” Вадим Рабінович.

Видання розповідає, що Рабінович сам ходив на Банкову і напряму домовлявся з Порошенком про майбутнє призначення. У разі отримання посади губернатора він наче згоден розійтися з “Опозиційним блоком” і знову почати розкручувати свою політичну партію “Центр”, пишуть кореспонденти ІНФОРМАТОРА.

На переконання видання така прихильність Порошенка до Рабіновича пояснюється старими політичними і бізнесовими зв’язками політиків, до того ж, Вадим Зіновійович завжди зберігав лояльність до нинішнього президента. Крім цього, на Банковій начебто втомились від постійних конфліктів від команди “грузинських реформаторів”.

Видання нагадує, що вперше про вихід Рабіновича з “Опоблоку” заговорили у грудні 2014 року. Однак, невдовзі він помирився з керівництвом партії і залишився у лавах політсили. Кореспонденти видання намагалися зв’язатися з Вадимом Зіновійовичем або його заступниками, але вони від будь-яких коментарів категорично відмовляються.

Однак, наближені до політика особи заявляють, що імовірність призначення Рабіновича на посаду одеського губернатора дуже висока, стверджується на сайті ІНФОРМАТОРА.

Наскільки імовірною та правдивою є викладена інформація, незабаром стане відомо, хоча все вище сказане поки що нагадує інформаційну "качку".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...