"Схему" розкрито: У Києві керівників науково-дослідного інституту спіймали на махінаціях з майном

Триває досудове слідство.

Ілюстрація: 06257.in.ua

Керівництвом одного з науково-дослідних інститутів підвідомчого Мінрегіону викрили на організації оборудок з нерухомістю. Про це повідомляє сайт СБУ, передають Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що посадовці здавали в оренду підконтрольним комерційним структурам площі у двох будівлях інституту за символічну плату.

Потім бізнесмени передавали майно під офіси за ринковою ціною. "Щомісяця державний інститут недоотримував від оренди майже 2 мільйони гривень, які зловмисники привласнювали", - йдеться в повідомленні.

Двом керівникам установи оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...