Скільки кандидатів у президенти забули у своїх програмах про Крим і Донбас: Цікаві цифри

Програми кандидатів у президенти інколи вражають не лише згромадженням усіх можливих обіцянок, але й замовчуванням головних тем. Про Крим і Донецьк у своїх передвиборчих програмах забули 8 із 44 претендентів на головну посаду країни, повідомляють Патріоти України.

Аналітик КВУ Денис Рибачок під час круглого столу у Києві повідомив, що Комітет виборців проаналізував програми кандидатів. Так, 8 із 44 кандидатів взагалі не згадували про питання Донбасу у своїх передвиборчих програмах.

Ви не знайдете слово "Крим", ви не знайдете розмов про Луганську і Донецьку області. Чому так сталось, складно сказати. Можливо Росія нав’язує порядок денний, можливо просто забули, або політтехнологи працюють, але факт неприємний, – повідомив Рибачок. Окрім того, ще у програмах ще кількох кандидатів немає згадки про переміщених осіб.

Джерело: УНН

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....