"Скільки коштує життя?!": У Києві облили кров'ю НАБУ (фото)

У вівторок, 12 березня, в Києві активісти залили кров'ю вхід у будівлю Національного антикорупційного бюро, вимагаючи притягнути до кримінальної відповідальності його главу Артема Ситника, повідомляють Патріоти України.

Також члени націоналістичної організації "Традиція і порядок" обклеїли стіни стікерами "Торгівля з окупантами – бізнес на крові".

На акцію протесту прийшли з плакатами "Кредит довіри вичерпаний", "НАБУ кришує мародерів", "НАБУ нічим не краще", "Ситнику, скільки коштує життя".

Зазначимо, що головна вимога націоналістів – притягнення до кримінальної відповідальності директора НАБУ Ситника.

У поліції Києва додали, що організатора кривавої акції вже встановили, на нього будуть складені адміністративні матеріали за порушення порядку організації і проведення зборів.

"Під будівлю Національного антикорупційного бюро України на вулиці Василя Сурикова в Солом'янському районі прийшла група осіб: учасники акції облили вхід кров'ю тварини, кидали яйця і залишили наклейки на фасаді", - відзначили в поліції.

Нагадаємо: журналісти Bihus.Info з'ясували, що співробітники НАБУ знали і були замішані в скандальних схемах навколо "Укроборонпрому". У розслідуванні вказується, що заступник директора Бюро Гізо Углава був у змові з бізнесменами, причетними до незаконних оборудок в оборонці.

Джерело: Інформатор

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...