Скоро й Януковича "відмиють"? СБУ зняла звинувачення у фінансуванні тероризму з Ахметова, Королевської та Єфремова

Служба безпеки України зняла звинувачення у фінансуванні терористичних організацій на сході України з олігарха Рината Ахметова, нардепа Наталії Королевської та екс-голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Ігор Луценко, прикріпивши копії відповідних документів, повідомляють Патріоти України.

"Нарешті з трьох найдостойніших, найвидатніших сучасників наших, зі знаменитих співгромадян Ахметова Рината Леонідовича, Королевської Наталії Юріївни та Єфремова Олександра Сергійовича знято звинувачення у фінансуванні тероризму", - іронічно заявив він.

У документах вказано, що справу розглянув капітан юстиції в управлінні СБУ в Донецькій та Луганській областях Станіслав Фесенко і через відсутність складу злочину вирішив закрити.

"Отож, не рішенням Генпрокурора (наполовину у відставці) чи голови СБУ було закрито кримінальне провадження, а всього лише підполковником з дислокацією в Маріуполі. Не виявлено, не знайдено, не визначено жодної підстави, щоб вважати достойників Ахметова і Ко в чомусь винними", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, що кримінальне розслідування щодо фінансування тероризму з боку Ахметова, Королевської та Єфремова було розпочате ще у 2015 році. Останнього затримали у липні 2016 році. Його звинувачують в державній зраді, скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організаційному та іншому сприянні створенню та

Луценко підтвердив, що Єфремова підозрюють в причетності до створення "ЛНР" діяльності терористичної організації "ЛНР" та організації захоплення Луганської облдержадміністрації й інших адмінбудівель.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...