"Скоро вернется": Скабєєва влаштувала істерику і розмріялася про "злиття" України і РФ (відео)

Скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва в черговий раз пригрозила Україні включенням до складу Росії. Вона заявила, що не поділяє країни і вважає їх єдиним цілим. Нахабну територіальну претензію служниця путінського режиму озвучила під час дискусії в студії своєї програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Суперечка між ведучою і гостями її студії розв'язався після того, як одіозний секретар президії партії "Справедлива Росія" Олександр Романович безцеремонно звернувся до українців, назвавши їх своїми співвітчизниками. "Я вас називаю співвітчизниками, бо вітчизна у нас одна", — сказав він.

Така нахабність не залишилася без відповіді українського громадського діяча Вадима Трюхана, і він заперечив опонентові, підкресливши, що Україна і Росія є різними країнами, і це не варто обговорювати.

"Це ви собі придумали! Бачите, яка в нас позиція: країна у нас одна, ви скоро в неї повернетеся", — посміхаючись, вклинилася в розмову одіозна Скабеєва.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...