Скоро вимре весь вид - "ополченець звичайний", дурень: Боєць АТО висміяв ліквідацію терористів Гіві і Мотороли (відео)

Ананьїв пожартував, що українці незабаром можуть стати свідками зникнення цілого виду приматів "ополченець звичайний", яким властиво "в силу своєї недолугості вбивати один одного і навіть самих себе".

Терористи Гіві та Моторола. Фото: politnews.tk

Боєць АТО і блогер Валерій Ананьєв висміяв ліквідацію терористів Арсенія Павлова (Моторола) і Михайла Толстих (Гіві). Відео про терористів з'явилося на сторінці Ананьєва в Facebook, передають Патріоти України.

"Ну як би ... країна вимагає героїв, народжує дурнів"? - наводяться слова Мотороли на початку ролика. Блогер згадав слова ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, який заявив, що терористи навіть мертвими будуть приходити до українських бійців. Ананьїв підкреслив, що Захарченко практично визнав, що представники "Л / ДНР" - вже мерці.

"Мені здається, що після подібної заяви, особистість вбивць буде дізнатися дуже легко - це відьмаки", - пожартував Ананьєв. Але, підкреслив він, існує й інша версія. Ананьєв показав фотографії, де мертві на сьогоднішній день терористи Моторола і Гіві то худі, то товсті.

"Може це просто у "новоросійського міністерства охорони здоров'я "така програма проти ожиріння серед населення? Бог його знає, що їх "міністрам" в голову спаде. У них адже незвичайні люди займають ці посади", - зазначив блогер.

"А взагалі, порадійте за них - друзі знову разом", - додав Ананьїв про смерть Гіві і Мотороли. "Ходячі мерці", - прокоментував відео Анатолій Виноградов. "Респектіще", - написав Симон Жемякіс. "Собакам туди і дорога", - зазначив Артем Косаренко.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...