"Сковирнути" Путіна: Російський політик пообіцяв Джемілєву повернення Криму в Україну

Мустафа Джемілєв та Михайло Касьянов зустрілися у Стразбурзі під час заходів, присвячених пам'яті Бориса Нємцова.

Мустафа Джемілєв та Михайло Касьянов у Стразбурзі. Фото: Facebook

Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв зустрівся у французькому Страсбурзі з російським опозиціонером Михайлом Касьяновим. Про це повідомляється на сторінці Джемілєва в Facebook, інформують Патріоти України.

Під час зустрічі Касьянов висловив упевненість в тому, що Крим буде повернутий під контроль української влади. "Ми впевнені, що Крим в кінцевому рахунку буде звільнений і повернутий Україні", - сказав він.

Повідомляється, що російський опозиціонер взяв участь у заході, присвяченому пам'яті Бориса Нємцова. За словами Касьянова, економічна і політична ситуація в Росії все більш погіршується, а ейфорія від дій російського президента Путіна, спрямованих проти України, у населення вже минає.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...