Скрепам приготуватися: ЗСУ проведуть широкомасштабні навчання в Азовському морі

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що українські військові планують провести широкомасштабні навчання в Азовському морі. Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів стосовно планів Росії провести навчання в Азовському морі і дій України у цьому зв'язку, повідомляють Патріоти України.

"Хочу надати інформацію, про яку я нікому ще не розказував, що українські військові також планують провести серйозні навчання в Азовському морі", - сказав Турчинов.

Він зауважив, що в Азовському морі у відповідь на агресію Росії відбувається нарощення військових компонентів. За його словами, ми нарощуємо морські сили, значно посилюємо берегову охорону і авіаційну компоненту. "І, безумовно, ми готові відповідати на будь-які провокації з боку російської сторони", - наголосив Турчинов.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...