Скрепи налякані: В Думі істерика через заяви генерала НАТО про підготовку до повномасштабної війни з РФ

Кремль вкотре демонструє свою монополію на шантаж "ядерною дубинкою". Коли такі погрози сприймають всерйоз і реагують - наступає істерія.

Олексій Пушков. Фото: politobzor.net.

Голова комітету Державної думи з міжнародних справ Олексій Пушков обізвав божевільним британського генерала, колишнього заступника верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Європі сера Олександра Річарда Ширреффа, який вважає, що протягом найближчого року між Росією і Європейським Союзом може вибухнути ядерний конфлікт. Про це Пушков написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Бывший зам. главкома НАТО допустил возможность ядерной войны с Россией в течение ближайшего года. Похоже, на эту работу берут одних безумцев", — зазначив Пушков.

Нагадаємо, Ширрефф заявив, що Кремль виношує агресивні задуми щодо прибалтійських країн. Як вважає генерал, вторгнення Росії неминуче призведе до ескалації конфлікту та обміну ядерними ударами. Для того, щоб уникнути цього, НАТО необхідно терміново збільшити своє угруповання в Латвії, Литві та Естонії. Також британський генерал припустив, що для втручання Москва, впевнена в слабкості НАТО, може зіграти на нібито існуючому обмеженні прав російськомовної меншини в країнах Балтії.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...