Скрепи розмріялися: Лавров розповів, яку владу Росія хоче бачити в Україні

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія очікує приходу до влади в Україні "адекватних" політиків, готових "до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності", з посиланням на прес-службу російського МЗС, повідомляють Патріоти України.

«Хотілося б сподіватися, що в Києві рано чи пізно до влади прийдуть адекватні люди, здатні до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності», - цитує Лаврова прес-служба відомства.

За його словами, Росія «односторонніх дій щодо згортання відносин з Україною не робила і робити не збирається». «Навпаки, виступаємо за збереження і створення умов для відродження багатопланових зв'язків і контактів», - запевнив глава МЗС. При цьому Лавров не став коментувати персоналії «основних кандидатів на пост президента» України, які «вселяють надію на покращення відносин» між Москвою і Києвом.

«Але нас, зрозуміло, не може не турбувати ситуація, в якій іде підготовка до цих виборів. В Україні рівень насаджуваної зверху русофобії просто зашкалює. По суті, вона стала частиною державної політики. А нинішня київська влада керується не стільки інтересами своєї країни, скільки власними амбіціями, а також «рекомендаціями», а часом - прямими вказівками з інших столиць», - вважає глава російського МЗС.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...