Скрепи відзначились: У РПЦ вбивство Вороненкова назвали "божим втручанням"

Протоієрей РПЦ Всеволод Чаплін вважає, що Росія – «не просто звичайна країна», а «підніжжя престолу Бога».

Протоієрей РПЦ Всеволод Чаплін. Фото: ЖЖПротоієрей Всеволод Чаплін, який раніше очолював Синодальний відділ РПЦ із взаємодії Церкви і суспільства назвав вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова божим втручанням. Про це він заявив в інтерв'ю радіостанції «Говорить Москва», передають Патріоти України.

«Я думаю, що тут не обійшлося без втручання бога в історію, незалежно від того, відбулося це втручання людськими руками, які відомі волею і розумом, чи сталася якась випадковість. У цьому випадку було якесь втручання бога в історію, і воно, безумовно, пов'язано зі справедливістю і правдою, бо все-таки зраджувати Росію не можна, і це виклик не тільки одній країні, а виклик богу», – сказав він.

Володін вважає, що Росія – «не просто звичайна країна», а «підніжжя престолу Бога». «Це єдина на сьогодні держава, яка має, принаймні, теоретично шанс побудувати закон і суспільство на основі божого закону. Тому жити в Росії і дбати про майбутнє Росії – це християнський обов'язок, а зрада Росії – це справа антихристиянська, і Господь, звичайно, за це карає», – додав він.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...