​"Слава Україні!": Мер-сепаратист Неля Штепа з вигуками і жовто-блакитним прапорцем вийшла з СІЗО

Прокурори безпомічно розводять руками.

У середу, 20 вересня, Ленінський райсуд Харкова змінив запобіжний захід для екс-мера Слов'янська Донецької області Нелі Штепи, обвинуваченої в сепаратизмі, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Суд змінив запобіжний захід для Штепи з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю. Так, обвинувачена повинна постійно перебувати за місцем проживання в місті Слов'янську Донецької області.

"Прокуратура наполягала на продовженні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, оскільки Кримінальний процесуальний кодекс України не передбачає інших видів запобіжного заходу для підозрюваних по ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність держави)", - зазначили в прокуратурі.

Однак, на думку процесуальних керівників в цьому кримінальному провадженні, можливі ризики актуалізуються в зв'язку зі зміною запобіжного заходу.

"Позицію суду прокуратура коментувати не може, до того ж озвучена тільки резолютивна частина рішення", - додали в прокуратурі.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...