Слідом за Путіним: Завтра буде оприлюднено компромат і на Порошенко

Дмитро Гнап: "3 квітня ввечері журналісти різних країн одночасно опублікують розслідування про офшорні таємниці політиків найвищого рівня".

Журналісти розкриють офшорні таємниці Порошенка. Фото: ЖЖ.

Українські журналісти у співпраці з Міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів слідом за викриттями по президенту Росії Володимиру Путіну анонсували розслідування офшорних таємниць президента України Петра Порошенка. Про це пише журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Святослав Цеголко, віддаю вам належне. На відміну від прес-секретаря російського президента, ви не впали в істерику. Хоча, як і Путін, Петро Порошенко теж отримав перелік питань про його офшорні компанії. Ці питання з конкретними назвами фірм поставило Слідство.Інфо спільно з колегами з Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів", - зазначає Гнап.

"Адміністрація українського президента вибрала тактику мовчати і вичікувати. Ок, залишилося кілька днів, і після виходу розслідування моєї колеги Анни Бабинець вам таки доведеться розповісти, як насправді виглядає дуже "сліпий" траст президента Порошенко на сонячних островах. Так само, як доведеться коментувати свої зв'язки з бізнесом одеського мера Труханова, який через прес-секретаря з презирством передав відмову в інтерв'ю", - заявляє журналіст.

"3 квітня ввечері журналісти різних країн одночасно публікують розслідування про офшорні таємниці політиків найвищого рівня. Кожен у своїй країні. Слідство.Інфо першу частину свого розслідування представить на Громадському, UA: Першому і каналі "24". Не пропустіть", - анонсує Гнап .

Він також опублікував відеоанонс програми.

"Подвійне життя президента" і "Капітан під триколором" - Громадське представляє перші розслідування з циклу "Офшори державного рівня". Анна Бабинець і Дмитро Гнап про українських активах в офшорах ", - йдеться в коментарі до відео.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли про розслідування, в якому розповідається, як дочки і коханкам Путіна передавалася дорога нерухомість в Москві через його дружка олігарха Ротенберга.


Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...