Сльози скреп: Трамп запустив нові санкції проти Росії

Указ передбачає заборону на деякі фінансові операції, конфіскацію майна, заборону на видачу ліцензій на експорт, відмову у видачі віз і у в'їзді на територію США.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп підписав указ, який дає додаткові інструменти для імплементації чинних проти Росії санкцій. Відповідний документ розміщений на сайті Білого дому, передають Патріоти України.

"Підписаний указ дозволить забезпечити подальшу імплементацію санкцій, надавши в рамках закону IEEPA додаткові повноваження міністру фінансів. Також указ дає можливість департаментам та агентствам уряду США вживати необхідних заходів в межах їх повноважень, щоб переконатися в повній імплементації цих обмежувальних заходів", - йдеться в заяві.

Указ передбачає заборону на деякі фінансові операції, конфіскацію майна, заборону на видачу ліцензій на експорт, відмову у видачі віз і у в'їзді на територію США. Також можливі санкції щодо найближчих помічників людей, які потрапили в список санкцій.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...