Смертельна ДТП у Харкові: Стало відомо, які "пом'якшувальні обставини" планує використати Зайцева

Смертельна ДТП у Харкові: Стало відомо, які "пом'якшувальні обставини" планує використати Зайцева

Фото: ЗМІ

Обставинами, що пом'якшують провину 20-річної Олени Зайцевої, яка підозрюється у смертельній ДТП у Харкові, є щире зізнання і виплати постраждалим. Про це на суді заявили слідчі прокуратури, повідомляють Патріоти України з посиланням на NewsRoom.

Так, щодо обох водіїв - Олени Зайцевої та Геннадія Дронова - висунули звинувачення за статтею 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху").

Зайцевій, яка перебувала за кермом Lexus, інкримінують недотримання ПДР, у результаті чого шість людей загинули і ще п'ятеро постраждали. При цьому, за словами слідчих, її вину пом'якшують щире зізнання і виплати постраждалим у ДТП.Другий водій звинувачується у перетині перехрестя на заборонений сигнал світлофора, що також призвело до події. У Дронова, який перебував за кермом Volkswagen Touareg, пом'якшуючих обставин немає.

У свою чергу Дронов сказав, що слідство не озвучує всю необхідну інформацію, а саме - точну швидкість руху і місце розташування автомобілів. Він не визнав себе винним і заявив про неготовність виплачувати компенсації.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...