"Смертельні" санкції США проти Росії: Конгрес розкрив важливі деталі

Конгрес США оприлюднив текст законопроекту про нові санкції проти Росії, повідомляють Патріоти України.

Так, санкції пропонується запровадити проти російських державних банків і нових випусків облігацій державного боргу Росії. У разі ухвалення закону резидентам США заборонять брати участь у операціях із новим держборгом РФ, випущеним за півроку після набрання законом сили. При цьому заборона поширюватиметься на усі держоблігації та похідні фінансові інструменти з терміном обігу понад 14 днів.

Автори законопроекту також пропонують заборонити операції і заморозити власність у США "одного або кількох фінансових інститутів": російських банків ВЭБ, "Сбербанк", ВТБ, "Газпромбанк", "Россельхозбанк", "Промсвязьбанк" і "Банк Москвы".

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...