Смертельний "ніж" в спину? США опублікували "Кремлівську доповідь" про олігархів Путіна

До списку потрапили 114 осіб із оточення президента РФ Володимира Путіна. Серед них 96 олігархів.

Ілюстрація: cdn4.img.ria.ru

Міністерство фінансів Сполучених Штатів опублікувало доповідь щодо можливості запровадження нових санкцій проти російських олігархів та людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

Зокрема, в списку наведені російські олігархи Олег Дерипаска, Роман Абрамович, Володимир Потанін, брати Аркадій та Борис Ротенберги, Геннадій Тичченко, Алізер Усманов, Ігор Сечин, Олексій Міллер, Олег Тиньков, Сулейман Керімов та інші.

Як відомо, 29 січня Міністерство фінансів США збиралося передати до Конгресу документ, який преса прозвала "Кремлівською доповіддю" - перелік російських олігархів та людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна.

Це тільки перший із цілої низки документів, які готують декілька американських відомств на виконання ухваленого минулого року у США закону.

Повідомлялося, що нинішній звіт сам по собі не передбачає запровадження санкцій проти згаданих у ньому осіб, але створює фактичні підстави для можливого запровадження таких санкцій у майбутньому. У Москві вважають публікацію так званої "кремлівської доповіді" прямою спробою вплинути на виборчий процес в Росії.

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...