"Собака гавкає, караван йде": Путін цинічно відреагував на "кремлівську доповідь" США

Путін пожартував про те, що його не включили в список, заявивши, що йому "прикро".

Володимир Путін. Фото: file.liga.net

Президент Росії Володимир Путін цинічно відреагував на опубліковану Мінфіном США "кремлівську доповідь", заявивши що, в першу чергу, його країні потрібно займатися внутрішніми справами, повідомляють Патріоти України.

"Собака гавкає, караван іде. Нам потрібно думати про себе, займатися економікою і сільським господарством, охороною здоров'я, обороноздатністю", - заявив він на зустрічі зі своїми довіреними особами на виборах, передає РІА Новини.

За його словами, за кожним прізвищем і держкомпанією у списку США "стоять громадяни, трудові колективи, цілі галузі виробництва".

"Тобто, по суті, всіх нас, всі 146 млн занесли у якийсь список. У чому сенс, я не розумію. Але це, безумовно, недружній акт", - заявив президент РФ.

При цьому глава Кремля наголосив, що Росія нібито хоче розвивати відносини зі США і "не зацікавлена в їхньому згортанню", хоча Москва "може обійтися без спільної роботи зі США".

"Їм це потрібно чи ні? Ось колись виявилося, що не потрібно, і стався вибух під час Бостонського марафону, люди загинули. Так потрібно чи ні? Ми будемо працювати чи не будемо? Хочете чи ні? Ми можемо без цього обійтися. Але, мені здається, що в цьому всі зацікавлені. Всі", - сказав Путін. "Це повна дурість - згортати наші відносини до нуля", - додав він.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...