Союзникам також передадуть: Британія затвердила "чорний список" наближених до Путіна олігархів

Британські спецслужби вважають, що ці люди "залучені до виконання розпоряджень Кремля з багатьох напрямків".
Тереза Мей схвалила "чорний список" російських олігархів. Фото: Рейтерс.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей схвалила запропонований спецслужбами країни список російських олігархів, проти яких планують ввести обмеження у зв'язку з отруєнням в Солсбері. Про це повідомляє The Daily Telegraph з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За інформацією видання, у "чорний список" внесено Романа Абрамовича, Ігоря Сечина, Алішера Усманова, Олега Дерипаску, а також Аркадія і Бориса Ротенбергів. Зазначається, що британська влада має на меті обмежити цим олігархам можливість вести бізнес та пересуватись Британією, а також Європою.

Російські багатії потрапили у цей список у зв’язку з тим, що мають дуже тісні професійні і фінансові відносини з Володимиром Путіним. Британські спецслужби вважають, що ці люди "залучені до виконання розпоряджень Кремля з багатьох напрямків".

Зазначається, що цей список буде розісланий усім британським державним департаментам і переданий союзникам в Європі і Північній Америці для того, щоб позбавити олігархів "можливості подорожувати і підтримувати свої бізнес-імперії".

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...