"Солтсберетские шпили в алмазах" на соборі Паризької Богоматері: Що очікує Москву за втручання її "чекістів" у акції "жовтих жилетів", - політолог

Намагаючись скинути Макрона, Путін домігся лише одного - тепер і цей, і наступні президенти Франції приречені на антиросійську політику, в т.ч. інформаційну. Отже й ставлення населення цієї країни до РФ зміниться, як це відбулося і на Британських островах

Патріоти України пропонують ознайомитись з роздумами російського політолога Дмитра Суворова про черговий великий прорахунок зовнішньої політики російського режиму. Далі мовою оригіналу.

Протесты во Франции прошли бы и без вмешательства России. Несколько десятков или сотен кремлевских титушек не делают погоды на улицах Парижа. Но все равно влезли чекисты.

Политические последствия предугадать не сложно. Будет что-то среднее между делом Скрипалей и вмешательством в выборы США. Скандал, публичные расследования, дипломатический гнев, разоблачения агентов Кремля, жалкий ответный лепет Захаровой и Лаврова, истошные вопли на рос.телеканалах "нас там нет!". И, конечно, санкции.

Пытаясь свергнуть Макрона, Путин добился только одного – теперь любой президент Франции обречен на антироссийскую политику. И здесь важно вспомнить, что на прошлых выборах три из четырех главных кандидатов были лояльны к Кремлю.

Чекисты могли просто подождать и сорвать джек-пот на следующих выборах. Но глупость, наглость и недалекость привели к системным осложнениям. Теперь даже условный французский Трамп будет покорно подписывать санкционные пакеты разгоряченного Национального собрания.

Читайте также: Спецслужби Франції почали розслідування про вплив Росії на протести "жовтих жилетів"

Путинцы подставились очень славно и очень тупо. Ну вот зачем было врываться в парижскую кухню с несколькими десятками ничего не решающих, но буйных дурачков? Складывать 2 + 2 и просчитывать последствия на Лубянке так и не научились. Педалировать тему внешнего вмешательства Макрону сам Бог велел. И если сильному Трампу корректно обьяснили, чтоб не лез со своими твитами в чужие дела, то слабому Путину достанется на орехи по полной программе.

Підписуйся на сторінки UAINFO у Facebook, Twitter і Telegram

Дмитрий СУВОРОВ

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...