Соратники США б'ють на сполох: Трамп може видати Путіну секретні дані

Зустріч президента США Дональда Трампа і глави РФ Володимира Путінав Гельсінкі викликає побоювання у найближчих союзників Америки, повідомляють Патріоти України.

За інформацією The Times, існує ймовірність того, що без держсекретаря або радника з нацбезпеки глава Білого дому може ненавмисно розкрити інформацію, яка може поставити під удар західну розвідку.

Зазначається, що Трамп може видати секретні дані, намагаючись встановити партнерські відносини з російським лідером.

Видання нагадало, що раніше глава США пообіцяв згадати про те, що Росія втручалася в американські вибори в 2016 році. "Якщо Путін буде заперечувати втручання, як він це робив раніше, існують побоювання, що лідер Сполучених Штатів може видати дані розвідки, якими з ним поділилися, щоб змусити главу Кремля зізнатися (у спробах вплинути на результат президентських виборів в США - ред.) - сказано в матеріалі.

У свою чергу уряд Великобританії сподівається, що Трамп також підніме питання про причетність РФ до отруєння шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля. Впевненість Лондона в причетності Москви частково ґрунтується на секретних даних, які, можливо, були передані США, але не оголошувалися, йдеться в статті.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...