Соціологи з'ясували, які партії на виборах до Верховної Ради готові підтримати українці (інфографіка)

Якби у грудні проходили вибори до Верховної Ради, то партія Володимира Зеленського "Слуга народу", яка поки не оголосила про свою участь, була б у лідерах. Про це свідчать результати опитування Центру "Соціального моніторингу" та Українського інституту соціальних досліджень, повідомляють Патріоти України.

Зараз до Верховної Ради мають шанс пройти вісім партій. Серед тих, хто визначився, за кого голосуватиме, 20,4% готові підтримати ВО "Батьківщина", 12,9% – "Слуга народу", яка ще не заявила про свою участь у виборах, 11,6% – "За життя", 11,5 – "Громадянську позицію", 11% – "БПП "Солідарність". За "Радикальну партію Ляшка" готові віддати 7,9% голосів, за "Самопоміч" – 5,8% і 5,3%.

Не подолали б бар'єр 5% "Опозиційний блок", за нього готові голосувати 2,1%, за "Народний фронт" – 0,3%. У президентських перегонах також лідирує Юлія Тимошенко – 19,3%, на другому місці Володимир Зеленський – 15,6%. Трійку лідерів замикає Анатолій Гриценко – 15,2 %.

Опитування проходило з 1 по 10 грудня 2018 року. Методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) опитали 2198 респондентів у віці від 18 років і старше.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...