"Спочатку стріляєш, а потім попереджаєш": Стало відомо, за що нині терориста Корнета вигнали з українського МВС

На той час український правоохоронець був звільнений за перевищення службових повноважень.

Ігор Корнет. Фото: cxid.info

Глава "МВС" терористичної "ЛНР" Ігор Корнет був звільнений з луганського управління МВС України через перевищення службових повноважень, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання radiosvoboda.org.

"За що вилетів? Вилетів з формулюванням "Перевищення службових повноважень". Ситуація: спочатку стріляєш, а потім питаєш, потім попереджаєш", - розповів колишній луганський правоохоронець, який особисто знав Корнета і його заступників.

"Коли на перший план вийшла незаконна збройна боротьба, тут як раз знадобилася така фігура, яка, скажімо, і два слова зв'язати могла, і в той же час, не замислюючись, виконувала вказівки, які надходили", - розповів колишній співробітник луганського МВС, який побажав залишитися анонімним.

Нагадаємо, у Корнета, крім дітей, ще віднайшлись родичі.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...