"Сподіваюся, що зможете зробити щось для вирішення доль українських політв'язнів" - Сенцов написав лист лідерам "Великої сімки" (фото)

У листі режисер закликає країни G7 не зосереджуватися тільки на ньому в питанні звільнення полонених кремлівського режиму.

Олег Сенцов. Фото:Радіо Свобода

Український політв'язень, кінорежисер Олег Сенцов, який 23-й день голодує у російській в'язниці, написав листа лідерам країн "Великої сімки". Про це повідомляє Громадське із посиланням на копію листа, отриману від сестри політв'язня Наталі Каплан, передають Патріоти України.

У ньому Олег закликає країни G7 не зосереджуватися тільки на ньому в питанні звільнення українських політв'язнів.

"Шановні панове! Дякую Вам велике за те, що ви і ваші країни робите для України. Нам ще багато належить зробити самим і з вашою допомогою. Наприклад, перемогти в цій гібридної війні з нашим ворогом.

З приводу ситуації з українськими політв'язнями, я сподіваюся, що ви щось зможете зробити для вирішення їхніх доль і не будете зосереджуватися на одній особистості, наприклад, мені, а допоможете багатьом. Удачі вам у вашій нелегкій справі! Слава Україні!" - пише він.

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...