"Справа часу": В Україні спрогнозували, що буде з Росією без Путіна

Після відходу президента РФ Володимира Путіна від влади відбудеться розвінчання культу його особистості, що займе від трьох до п'яти років. Таку думку висловив екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж, повідомляють Патріоти України.

"Відразу після відходу Путіна його команда ще буде триматися. Наприклад, (Сергій) Шойгу, (Дмитро) Медведєв та ін. Бо якщо в Росії стрімко підуть на розвінчання культу особи Путіна, то згаданих осіб буде переслідувати нова влада. Тому протягом трьох-п'яти років в Росії ще триватиме перехідний етап - поки до влади не прийде нова демократична команда", - вважає Маломуж.

За словами розвідника, члени команди Путіна навряд чи довго протримаються на впливових посадах. "А от коли прийде нова влада, відбудеться повне розвінчання культу особи Путіна. З'явиться навіть питання про засудження діяльності Путіна за роки його перебування при владі, а також про притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які вчинили злочини і ще живі. Тому перспективи канонізації Путіна немає. Справа часу, коли будуть показані його реальні справи, коли він буде відповідати за злочини, вчинені і проти інших народів, і проти росіян", - вважає він.

На думку Маломужа, після "оновлення" Росії Україна зможе налагодити з нею економічне співробітництво. "Руйнувати нічого не потрібно, якщо міст вже збудовано. Головне - нам зараз треба врегулювати ситуацію в акваторії Чорного і Азовського морів. А в перспективі, після зміни режиму, в Росії буде відновлена економічна кооперація", - уклав він.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...