"Справа проти Каська - зведення рахунків, те ж саме буде зі мною і Саакашвілі", - Сакверелідзе

Екс-заступник Шокіна вважає, що прокуратуру перетворили в спосіб боротьби проти політичних опонентів або тих, хто критикує систему.

Давид Сакварелідзе. Фото:nagg.in.ua

Колишній заступник генпрокурора, колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе очікує репресій з боку влади щодо себе та одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Online.ua, коментуючи справу проти екс-заступника генпрокурора Віталія Каська, інформують Патріоти України.

"Справа проти Каська - це зведення рахунків старою системою. Не сумніваюся, що те ж саме буде і в моєму випадку, і у випадку Міхеїла. Це ті ж методи, які були до Майдану і під час Майдану - оголошення підозри і так далі", - сказав він.

Сакварелідзе вважає, що прокуратуру перетворили в спосіб боротьби проти політичних опонентів або тих, хто критикує систему. "У мене є інформація, що зараз ліплять щось на мене, так само, як і по Каську. Цим хочуть нас залякати, щоб ми зупинили критику. Але вони глибоко помиляються", - підкреслив він.

При цьому він заявив, що ні колишній генпрокурор Віктор Шокін, ні хто-небудь із заступників генпрокурора "не робили і не роблять і кроку без санкції президента Петра Порошенка". Також Сакварелідзе не виключив, що займеться політикою.

"Якщо тебе виштовхують з управлінського процесу, куди тебе перед цим запросили, то не залишається нічого іншого. Я не дуже хочу в політику, але потрібно шукати підтримки суспільства, в тому числі і в рамках політичного процесу", - сказав він.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...