Справжній "Лев": У Львові продемонстрували вражаючу українську військову розробку (відео)

Нова машина евакуює техніку та вантажі масою до 100 т, а вантажність її кранової установки - 12 т.

Підприємство на 2019 рік підписало контрактів на загальну суму 850 млн грн. Фото: Укроборонпром.

"Львівський бронетанковий завод", який входить до складу концерну ДК "Укроборонпром", вироблятиме нові ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ "Лев" та пожежного танку ГПМ-72. Перші зразки вже включили до проекту державного оборонного замовлення на 2019 рік, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу ДК "Укроборонпром".

Підприємство вже отримало завдання з ремонту та виготовлення й інших броньованих машин на потребу ЗСУ. "Це дозволило на 100% завантажити виробничі потужності підприємства, яке забезпечує роботою понад 700 фахівців", - повідомляють в Укроборонпромі.

Всього в підприємстві запланували виготовити 70 одиниць бронетехніки. Виготовлення бронетехніки на "Львівському бронетанковому заводі" стало можливим завдяки ремонту та модернізації нових зразків бронетехніки та освоєнню ремонту основного бойового танку Збройних Сил України Т-64.

Як повідомляють на заводі, БРЕМ "Лев" розробили за власний кошт. У минулому році він пройшов всі відомчі випробування і був допущений до використання у ЗСУ. Цю БРЕМ створили на базі Т-72, її призначення - евакуювати та буксирувати пошкоджену техніку під час ведення бою.

"Лев" евакуює техніку та вантажі масою до 100 т, а вантажність кранової установки - 12 т. Оснащення цієї машини дозволяє вести ремонтні роботи у польових умовах та перевозити на своїй зовнішній платформі вантажі до 1,5 т.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...