"Справжній привід взагалі не потрібен": Цимбалюк розкрив логіку війни Путіна (відео)

Заяви кремлівських пропагандистів про те, що російська політична громадськість ще думає, як себе повести в ситуації зміни влади в Україні, є фарсом.
Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Російській Федерації не потрібні ніякі приводи для вторгнення в Україну, оскільки вона успішно придумує їх сама. Таку ж логіку вона застосує і відносно виборів президента в сусідній країні. Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на Youtube, передають Патріоти України.

Він проаналізував погрози, які звучать в Росії, про те, що недопуск російських спостерігачів на вибори в Україну стане для Кремля формальним приводом не визнавати їх. "Мені від слів "формальний привід" трішки смішно і сумно, тому що нашим сусідам з Росії не складно придумати будь-яку комбінацію для того, щоб виправдати свої дії. Адже в будь-який момент можна почати кричати на всіх федеральних каналах про те, що росіян б'ють, російськомовних ображають, давайте бомбити Україну! І всі ці товариші беруть під козирок і відповідають луною: "Даваааайте!" — пояснив журналіст.

Цимбалюк також додав, що заяви кремлівських пропагандистів про те, що російська політична громадськість ще думає, як себе повести в ситуації зміни влади в Україні, є фарсом. Адже остаточне рішення як завжди буде за президентом Росії Володимиром Путіним.

"Ну, і ще звичайно смішно від слів "в російському політичному класі" думають, визнавати чи не визнавати вибори в нашій країні. Нічого подібного! Все тут залежить від волі першої особи, тобто Володимира Путіна. Як він скаже, так і буде. А всі решта як зазвичай замовкнуть", — із сарказмом резюмував журналіст.

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...