Спроба прориву: На Луганщині бойовики атакували позиції ЗСУ, - штаб

Наступ був відбитий, терористи зазнали значних втрат.

Ілюстрація: segodnya.ua

Російсько-терористичні збройні формування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил АТО, але зазнали втрат. Про це заявляє прес-центр штабу АТО, повідомляють Патріоти України.

Впродовж дня, 7 червня, російсько-терористичні незаконні збройні формування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил антитерористичної операції шляхом розширення плацдарму поблизу с. Жолобок, що на Луганщині.

Ворог застосовував важку артилерію, міномети. З напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе по українських позиціях з 14:20 і до 21:00 вів обстріл ворожий танк.

Наразі всі спроби ворога захопити позиції ЗСУ відбиті. Під час проведення наступальних дій бойовики зазнали значних втрат. Станом на 22:00 втрати бойовиків становлять 25 осіб - з них 11 вбитих.

Як повідомляють у штабі АТО, зазначені дії бойовики виправдовують, звинувачуючи українську армію в наступі на цьому напрямку.

Очевидці повідомляють про те, що в окупованому м. Кадіївка (Стаханові) розгорнуті мобільні операційні довгоміри для вивезення тіл загиблих та спостерігається інтенсивний рух машин швидкої допомоги.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...